divisima.com StarShinerS.ro kurtmann.ro
StarShinerS.ro answear.ro
Loading...
 Open Water (2003) Teroare în larg - Film Online Subtitrat In Romana HD

Open Water (2003) Teroare în larg - Film Online Subtitrat In Romana HD

Bazat pe evenimente adevarate, OPEN WATER urmareste un tanar cuplu, Daniel si Susan, (Daniel Travis si Blanchard Ryan) aflat in vacanta pe o insula.

Chiar inainte de plecarea lor spre aeroport, aflam ca relatia lui Daniel si Susan este tensionata din cauza muncii excesive, si au nevoie de o vacanta mai mult decat credeau.

In dimineata urmatoare, cuplul, scafandri de adancime autorizati, se imbarca pe un vas local de scufundari pentru un tur subacvatic al recifului. Vasul este aglomerat cu alti turisti si din cauza unei serii de neintelegeri inofensive, cuplul este lasat din greseala in urma, dupa doar aproximativ 40 de minute de stat sub apa.

Ce urmeaza este povestea calvarului lor: infrigurati, singuri si la kilometri intregi departare de tarm, cuplul este lasat in voia valurilor, in ape pline de rechini.

In timp ce subliniaza felul in care deseori luam de bune relatiile si vietile noastre confortabile, OPEN WATER ne aminteste de fragilitatea si vulnerabilitatea omului modern in relatia sa cu puterile colosale si nediscriminatorii ale naturii.

Genre: Drama , Thriller

Quality: HD

Rating: 0

Rating(1)